Nålefilt arbeid

onsdag 30. januar 2013

Vi har kjøpt ekte Puddelkunst !

I dag vil Barnum og eg presentere ein STOR kunstnar i både Barnum og mine sine auge. Det er storpuddelen Zanto som igjen imponerer oss og no som kunstmaler !!!
Det er utrolig kva matmor Torhild M.Hansen og Zanto får til !

Her er eit av bilda han har mala HEILT SJØLV ! Det heiter " Himmel flammer" .

Dette heiter "Engel surfer"

På alle seriøse kunstutstllingar eller vernissasjer får ein mat, seier Barnum. Her står han med nasen ned i matskåla stolt over å få kunst på veggen sin. No har ullbilde av Mr. Bean vike plassen for vakker Puddelkunst !

På baksida av kvart bilde kan du lese om kunstnaren og kvar på nettet du kan gå inn og sjå video av kunstnaren male. På kvart bilde har Torhild festa eit lite foto av Zanto der han maler akkurat det bildet. 
Går du inn HER kjem du til Torhild og Zanto sin blogg. Der kan du bestille kunsten om du har lyst !

Sterkt inspirert av Zanto sin malerkunst, måtte eg sjå kva Barnum ville gjere når han fekk ein pensel. Tenk om han ville vise tendenser til talent til å bli puddelkunstmaler :)

Akk, nei. Penselen var god å slikke på, og hadde Barnum fått sjansen, hadde han nok knaska den i stykker.
Skulle Barnum velge her, proffspelar eller proffmaler, trur eg han ville gå for ballen og velge ei karriere som ballspelar !  For han er rasande dyktig med ball.  Og så er han også berre ein liten kvalp. Og så elsker han røykte griseører ! Men det er vel ikkje akkurat eit talent !


Vakre puddelgutten min ! Eg er glad vi likar den samme kunsten. Enten den er mala av ein flott Storpuddel Zanto (7,5) eller om det er "Vårherre" (?) som er ute med penselen og malarskrinet sitt.


Her har han visst brukt tavlekrit også.

Vi avslutter blogginnlegget vårt med eit anna "Himmel flammer" -bilde tatt no i januar i år.


TUSEN, TUSEN TAKK ZANTO 
FOR FLOTT KUNST !13 kommentarer:

Muffin sa...

Du vide allverden, har hørt om en elefant som kan male, men en hund! Riktignok er ikke pudler flest klar over at de er hunder :) Si til Barnum at han kan være ballkunster han, kanskje han kommer inn på landslaget, da skal jeg sitte på tribunen og heie.

Guri sa...

Snakk om at kunsten kom rett hjem. Det kan jo ikke finnes en bedre plass å ha den :)
KLÆM

Torhild sa...

Tusen takk for den rørende omtalen av Zanto sine malerier. Utrolig koselig skrevet.
Barnum kan garantert også bli en maler om du ønsker det. Zanto ville ha reagert på samme måte som Barnum før vi begynte treningen. for da hadde han ikke noe forhold til penselen. Og ville ha sett på det som en tyggepinne.
Alt må læres inn. ;-)

U9 sa...

Flotte puddelbilder, og plassert på akkurat rett sted ser det ut til. Tror absolutt at "Verdens Vakreste" også ville ha brukt penselen til tyggepinne. Klem og klø til deg og Barnum fra oss i Harstad

Eli♦Bella blogg sa...

Jeg var innom sånn snarest i går og da fikk jeg meg en god latter, takk. Bildene er flotte, nydelige farger. Du skriver så bra og Barnum er blitt stor og tøff.
ps. han vil nok tjene mer på å fotballen.

Bodil sa...

Det var litt av ein kunstnar. Imponerande :) Men så kan no Barnum masse han og, sjølv om det ikkje kan hengast på veggen. God helg.

Pysselfarmor sa...

Helt otroligt! Men Barnum kan måla med tassarna!
Ha det gott.

Refleksjon på livsvegen sa...

SÅ tøft med puddelkunst :-)

fin ny vek til deg!!

♥ Mys ♥ sa...

Wow - jeg er mektig imponert over puddelkunsten:) Så utrolig flinke mange er til å lære dyra sine opp til ting:) Takk for at du deler med oss. Må nok inn å titte på videoen av kunstneren i aksjon.
Ellers var det nydelige bilder av Barnum og naturen i innlegget ditt:)
*Klemmer fra Inger*

Marie sa...

Du og du så koselig innlegg :)

mimouna sa...

Så artig, hundemalerier på den måten har jeg aldri sett før.

hobbyogquiltekitty sa...

Hei igjen :) Så koseligt å titte innom igjen. Bamse hilser og sier at Barnums genser er flott! Han er desverre syk, han har mistet mye pels og vi har nå funnet ut av at han har lavt stoffskifte m.m. Har begynt på medesin, så er det bare å håpe at blodprøvene er bedre neste gang. Men leke gjør han like mye som ellers. Klem fra os. :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Takk for omsorg ♥
Det varmar!
God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...